這分鐘您最掛念誰? 競逐「環保手作相架」大行動!

日期
19/08/2016 (全日) - 31/08/2016 (全日)

呢一分鐘,您最掛念誰?又有啲咩心底話一直想對佢講而又未講出口呢?
而家機會嚟喇,只要大家講出呢分鐘最掛念嘅人,同埋一句想對佢講嘅心底說話,除左可以傳達心意之外,仲有機會得到我地送出嘅「環保手作相架」。呢個相架係由我地CFSC翠林庇護工場嘅學員運用工場剩餘的皮革和綠在沙田活動之中收集的二手布料設計及製作而成,每個都係獨一無二,限定款式。放喺辦公室枱頭都會精神啲!您係咪好想擁有呢?用嚟存放同家人/朋友/另一半嘅合照,留下精彩回憶,最適合不過!

大家只要按照以下簡單步驟,就有機會得到呢個咁有意義、獨一無二嘅「環保手作相架」喇!

---
◆1.Like(讚好) CFSC 基督教家庭服務中心 Facebook專頁
◆2.於這個 Facebook Post 留言,寫下呢分鐘您最掛念嘅人及想同對方講的心底話。
◆3.在留言處Tag 5位朋友(當然可以Tag番你最掛念的人)
◆4.將此Post分享至您的個人Facebook並設為公開

我們會在留言內揀選最佳分享的5名粉絲,即有機會獲得「環保手作相架」乙個!(其餘10名入圍人士有機會獲贈環保便條座乙個)

活動截止日期及時間: 2016年9月1日中午12時正
結果公佈: 2016年9月8日

此活動勝出者將有專人以inbox(私信) 形式通知領取獎品事宜。

---
◆想睇睇大朋友、小朋友這分鐘掛住邊個? 點解咁掛住?? 立即去片!
https://youtu.be/QQOjv3elxPI
---

活動條款及細則 http://bit.ly/2b7fobQ

---
‪#‎比賽‬ ‪#‎競逐‬ ‪#‎有獎遊戲‬ ‪#‎這分鐘您最掛念誰‬ ‪#‎此時此刻‬ ‪#‎留住美好回憶‬ ‪#‎限定‬
‪#‎相架‬ ‪#‎皮革‬ ‪#‎布碎‬ ‪#‎布藝‬ ‪#‎DIY‬ ‪#‎庇護工場‬ ‪#‎翠林‬ ‪#‎翠林工場‬ ‪#‎機會‬ ‪#‎共融‬ ‪#‎工藝‬ ‪#‎環保‬ ‪#‎環保禮物‬ ‪#‎最愛是誰‬ ‪#‎這一生也在進取這分鐘卻掛念誰‬ ‪#‎家庭‬ ‪#‎親子‬ ‪#‎愛家人‬

報名
相關主題